Levering en verzending:

Levertijd:
De bezorgtijd van de goederen bedraagt voor de brievenbuspost 7 tot 14 dagen. Wij zenden 1x in de week. Gelieve daar rekening mee te houden bij het bestellen. 

Verzendkosten:
De verzendkosten zijn de kosten die standaard gemaakt worden om het product te verzenden. De verzendkosten zijn direct zichtbaar zodra u een artikel in de winkelwagen heeft gelegd.

Verzendkosten Nederland:
De handling en verzendkosten voor brievenbuspost is gebaseerd op het gewicht van de artikelen. Voor de verzending van de goederen wordt gebruik gemaakt van Post NL tenzij anders overeengekomen.


Verzendkosten buitenland:
De verzendkosten naar België, Duitsland, Frankrijk zijn gebaseerd op het gewicht van de artikelen. Voor de verzending van de goederen wordt gebruik gemaakt van Post NL tenzij anders overeengekomen.

Heeft u grote haast met uw levering of heeft u speciale wensen? Voorzie uw order van uw speciale wensen in het opmerkingen veld of neem even contact op met onze afdeling verkoop via info@sosarmband.nl.

Kosten voor het retourzenden van goederen:
De verzendkosten voor het retourzenden van een artikel zijn voor rekening van de klant. Zie ook artikel 9.4 van de Algemene Voorwaarden onder herroepingsrecht.

Herroepingsrecht:
De Koper mag binnen veertien (14) kalenderdagen na ontvangstname zonder boete en zonder opgave van redenen de koop ontbinden met inachtneming van het bepaalde in artikel 9.3 t/m 9.6 van de Algemene Voorwaarden.